lövbiff
finhackad lök
vitlök
mörk oxbuljong
salt
peppar
rosmarin
grillad paprika på burk (går bra med färsk)
potatis
grillad paprika på burk
potatis
olja
salt
kvibille ädel
smör
mjöl
soja
grädde
sätt ugnen på varmluft 230 grader
gör rullar av köttet och fäst ihop med tandpetare
bryn köttet i en trancheringspanna tillsammans med den finhackade löken
häll på buljongen och lägg i vitlöken
kasta i en kvist rosmarin och salta och peppra försiktigt
bressera under lock på svag värme 30-40min
lägg paprikan i en grillpanna
ställ in på galler i mitten i ugnen
skiva potatisen i tunna skivor
lägg ut på en plåt och blanda med olja och salt
ställ in plåten ett steg under gallret med paprikan
och låt gå 30 min
lägg upp köttet på ett fat och ta ut tandpetarna
sila buljongen från köttet
finhacka svampen
bryn i panna (utan smör) tills vattnet avdunstat
tillsätt en klick smör
red med mjöl och hällpå buljongen från köttet
tillsätt grädden
smaka av med soja, salt och peppar